دریافت فایل الکترویکی و دیجیتال مجله از فروشگاه محصولات سانازسانیا
پاییز هم سرانجام به پایان رسید؛ بادهای خزان هم نهایت تلاششان را بهکار گرفتند تا با ریزش آخرین برگها از درختان، ماموریت خود در هستی را با موفقیت انجام دهند. طبیعت تغییر چهره داده و دیگر خبری از درختان زرد و نارنجیپوش شهر نیست. حالا نوبت به زمستان رسیده که با سفیدی برفهایش قدرتنمایی کند و زیباییهای خود را به رخ همگان بکشد.
درود بر زمستان، درود بر آغازگر آن، دی ماه دوستداشتنی. دی ماه بهعنوان طلایهدار زمستان، اما بخش اعظمی از زیباییهای آخرین فصل طبیعت را نصیب خود کرده است. دی ماهی که از بسیاری لحاظ بیشباهت به فروردین برای ما ایرانیها نیست. ماهی سفید و پاک که شب نخست آن با یلدا شروع میشود و شادی و سرور آن در نیمه ماه با فرا رسیدن جشن بزرگ کریسمس کاملتر میشود. یک ماه جدید و چند روز بعد یک سال جدید. زمستان با این همه زیباییاش ناخودآگاه آدمی را یاد شعر فروغ میاندازد که میگفت: ایمان بیاوریم به آغاز فصلی سرد، امروز روز اول دیماه است، من راز فصلها را میدانم....
«ساناز سانیا» نیز همگام با تغییرات طبیعت پیش میرود و از قافله عقب نمیماند. از اینرو، برای ادای احترام به مخاطبان مسیحی خود و هممیهنان ارامنه، پروندهای از غذاهای مناسب برای کریسمس را در نظر گرفتیم. غذاهای محبوب کریسمسی که جشن امسال را متفاوتتر از سالهای گذشته کند؛ از تهیه بیسکوییتهای زنجبیلی گرفته تا اردک بریان و چیزکیک کریسمس.
علاوه بر پرونده غذاهای سنتی ایران، چندین غذای مدرن و غیرایرانی را نیز در این شماره جای دادهایم که بسیاری از آنها را میتوان در کمتر از 30 دقیقه تهیه کرد، همچنین تنوع را چاشنی کار قرار دادهایم تا با آموزش سه مدل غذای پُرخاصیت با کدوسبز آشنا شوید.
اصلاً مگر میشود که سرما باشد و هوس خوردن یک کاسه سوپ داغ را نداشته باشیم. اصلاً مگر میشود که زمستان باشد و بارش برف و باران از پشت پنجره اتاق را بدون یک فنجان نوشیدنی داغ تماشا کرد. سوپهای زمستانی و نوشیدنیهای داغ پیشنهادی «ساناز سانیا» را از دست ندهید.
سردبیر ماهنامه
ساناز شریفی
دانلود فایل الکترویکی و دیجیتال مجله از فروشگاه محصولات سانازسانیا