نسخه کاغذی ماهنامه 128 آذر ماه سانازسانیا منتشر شد.
سفارش نسخه کاغذی و اشتراک: 22722508 / موجود در کیوسک های مطبوعاتی
خرید نسخه الکترونیکی از
وداع با پاییز نزدیک است، دست بجنبانیم!
آذر هم از راه رسید تا قدرت آخر پاییز را به رخ بکشد و با بادهای سرد و بعضاً بارانیِ خود جلب توجه کند. هجرت در واقع، جزئی از نظام طبیعت است و دلالت بر این دارد که هیچچیز ماندگار نیست، همه چیز گذرا است و نباید به چیزی دل بست. ماه آذر هم در نوع خود حکم یک هشدار و آمادهباش دارد برای هجرت و عزیمت به تماشای صحنه دیگری از قدرت پرودرگار، یعنی زمستان.
اما باید دست به کار شد و جنبید تا از قافله عقب نمانیم. از همین حالا تنها یک ماه زمان داریم تا از جادوی پاییز نهایت استفاده را کرده باشیم. جادوی پاییز برای ما، یعنی حضور میوههای پاییز، یعنی لذت بردن از غذاهای پاییزی، یعنی به راه انداختن بوی کدوحلوایی در آشپزخانه و یک دل سیر انار خوردن و صدها مثال دیگر از خوردنیهای این فصل زیبا.
از اینرو، فرصت را غنیمت شمردیم و این زمان کم را بهانهای قرار دادیم تا فهرستی جذاب و دلچسب از غذاهای پاییزی را به شما عزیزان معرفی کنیم. غذاهایی دلپذیر که از نقشآفرینی انار در آنها دیده میشود تا حضور گرم چغندر و کدوحلوایی.
پایان پاییز اما از سوی دیگر همزمان است با شب یلدا. شبی طولانی که بیشتر اعضای خانواده را گرد هم جمع میکند تا از حضور در کنار یکدیگر لذت ببرند. در این شب، تنها اعضای خانواده نیستند که در کنار هم جمع میشوند، بلکه میوهها و خوراکیهای زیادی در کنار هم حاضر میشوند؛ بنابراین، غذاها و ایدههای جذابی هم برای یلدا در نظر گرفتیم تا شب یلدای امسال را متفاوت از سالهای قبل برگزار کنید.
بنا به سنت همیشگی، پروندهای از غذاهای سنتی ایرانی هم آماده کردهایم. این بار سری به کرمان زدیم تا شما را با چند غذای متنوع و مختلف از این شهر میهماننواز آشنا کنیم. در بخش پایانی نیز، شاهد آموزش چندین نوع کیک خوشمزه خواهید بود که میتوانید آنها را هم برای میهمانیها و هم برای شب یلدا آماده کنید.
اما صرفنظر از تمام اینها، کوتاه شدن روزها و زود تاریک شدن هوا، بسیاری از خانمهای شاغل را برای تهیه شام با مشکل مواجه کرده است، ضمن اینکه بسیاری از آنها اصلاً با مشکل «امشب شام چی بپزم؟» دست و پنجه نرم میکنند. در نتیجه، پروندهای از غذاهای سریع و خوشمزه برای این دسته از افراد معرفی کردهایم که میتوانند با تهیه این منو، یک هفته کاری را بدون دغدغه فکر کردن به شام سپری کنند.