آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شماره ۹۲

حال و هوای بارانی پاییز، غذاهای سنتی از جنوب ایران تا گیلان سرسبز و لحظه لحظه ی یلدا را با ماهنامه سانازسانیا خاطره کنید.

  • عنوان شماره صفحه
  • اتفاقات خوب سانازسانیا ۲۴
  • نکاتی ساده، اما کلیدی در آشپزخانه ۲۶
  • ازگیل؛ خرمای پاییزی ۲۷
  • مربای کیوی ۲۸
  • مربای زنجبیل ۲۸
  • املت قیفی ۲۹
  • املت فنجانی ۲۹
  • فاطمه گودرزی: آجیل شب یلدا را عاشقانه می خورم ۳۴
  • یلدا؛ شب شیرین غزل ها ۳۴
  • تزیینات ویژه شب یلدا ۳۶
  • فوندانت هایی از جنس یلدا ۳۸
  • انار و دنیایی از کاربرد ۴۰
  • سوپ سرخ ۴۲
  • سوپ عربی ۴۳
  • سوپ ایتالیایی ۴۴
  • کاسه لبو ۴۶
  • سالاد بادنجان سوخاری ۴۷
  • تارت پیاز ۴۸
  • سیب زمینی یونانی ۴۹
  • دلمه هویج نواری ۵۳
  • حلیم بادنجان قالبی ۵۳
  • کوفته ریزه های داوود پاشا برای میهمان ناخوانده ۵۴
  • تلالو یک میهمانی با جواهرپلو ۵۵
  • کباب چوبی اناری ۵۶
  • ته چین ماهی ۵۷
  • تکه ای طلا در میان غذاها ۶۱
  • توپک بلدرچین ۶۲
  • دلمه فلفل مکزیکی ۶۳
  • گراتن میگو ۶۴
  • گراتن مارینارا ۶۵
  • وقتی ادویه پایش را از گلیم خود درازتر می کند ۶۶
  • بادنجان پرورده ۶۸
  • زیتون پرورده ۶۹
  • زیتون گلپری ۶۹
  • انار دانه واویج ۷۱
  • موتنجان ۷۲
  • رول لونگی ۷۳
  • مالاتا کبابی از ماهی ۷۴
  • خمس ۷۶
  • حلوای بِه ۷۶
  • کامران سروش: آشپزی را باید زندگی کرد ۷۷
  • کیک تیرامیسو انار ۸۰
  • مینی شارلوت انار ۸۲
  • نرمینه انار ۸۴
  • شکلات انار ۸۵
  • هندوانه ژله ای ۸۶
  • چای انار ۹۰
  • دمنوش عسلی ۹۰
  • دمنوش معطر ۹۱
  • دمنوش انار ۹۱
  • تکنیک های شیرینی پزی و فوت و فن های آشپزی ۹۲
  • چیز کیک لیوانی ۹۴
  • درمان های خانگی بعد از پیلینگ پوست ۹۴