آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دوره قناد پایه

قنادپایه.jpg


فهرست آموزش دوره:
جلسه اول
پاورپوینت ابزار و قالب شیرینی، آرد ها و روغن ها
آشنایی بصری و عملی هنرجو با انواع ابزار و قالب شیرینی پزی
معرفی انواع فرها و کار عملی با آن
جلسه دوم
پاور پوینت کاکائو و شکلات، آموزش انواع شکلات سوئیسی، مکزیکی، بلژیکی
پاورپوینت انواع مربا، عوامل ستینگ، دسر و نکات آن، تهیه انواع مربا
جلسه سوم
کار با قیف بریلو
جلسه چهارم
کار با ماسوره کرم کره ای
جلسه پنجم
کارگاه کار با کرم کره ای
جلسه ششم
تهیه کیک و انواع کرم
جلسه هفتم
دکور کیک با خامه و فیلینگ
جلسه هشتم
کار با شکلات
جلسه نهم
کار با کرم رویال
جلسه دهم

کارگاه

شعبه تجریش: 22721780 - 22721751- 09211795747 

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید