حلوای زنجبیل
هم شیرین هم تند و تیز

مواد لازم
طرز تهیه
1.
آرد را همراه 50 گرم کره، در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید،
سپس بقیه کره را به آن بیافزایید و مجدداً تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و
بوی خوبی از آرد به مشام برسد. پس از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
2.
پودر قند، زنجبیل و هل را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس آن را به حلوا بیافزایید
و تفت دهید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
3. حلوا را بین دو کاغذ روغنی
قرار داده و با وردنه بهضخامت یک سانتیمتر باز کنید، سپس آن را با کاتر دلخواه قالب بزنید. حلوای زنجبیلی را با پودر پسته و پودر
قند تزیین کرده، در
ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید. این حلوا بافت ترد و شکنندهای دارد و در دهان آب میشود.
نکته
• آرد را درحدی تفت دهید که تغییررنگ ندهد و سفید بماند، اما بوی خامی آن گرفته شود.
• میتوانید با اضافه کردن زعفران به این حلوا طعم زعفرانی بدهید.
بنده از مشتریان پر و پا قرص ماهنامتون هستم سایت رو تا به حال چک نکرده بودم امروز در حین بازدید از سایت به مواردی برخورد کردم که مسخواستم علتش رو بدونم و اونم اینه که چرا دستورات اینجا با مجله متفاوت هستش به طور مثال من میخواستم حلوای زنجبیلی رو درست کنم اما متاسفانه میزان مواد اولیه در مجله و سایت با هم متفاوت هست اما در این مورد دستور تهیه یکسان هست حالا من نمیدونم باید به سایت اعتماد کنم یا مجله . لطف میکنید پاسخگو باشید .
ممنون