رولت گوشت و زرشک

رولت-گوشت-و-زرشک.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 1:30 ساعت زمان استراحت 45 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز (رنده و آبگرفته شده*) 1 عدد
تخم گشنیز (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری
مغز نان باگت حدود 50 گرم
زرشک (شسته و آبکش شده) 20 گرم
گشنیز (پاک و خردشده) 20 گرم
جعفری 20 گرم
مغز گردو (خرد شده) 30 گرم
سس رولت طبق دستور داده شده
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
خلال پسته (تفت داده شده**) مقداری برای تزیین
زرشک (شسته، آبکش و تفتداده شده**) مقدار برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، گوشت چرخ کرده را به همراه نمک ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. تخم مرغ، فلفل، پیاز، تخم گشنیز، زردچوبه و مغز نان باگت را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند سپس روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
2. پس از این مدت، گوشت را بین دو لایه کیسه نایلونی قرار دهید و به وسیله وردنه آن را به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید؛
3. زرشک را به همراه گشنیز، جعفری و گردو روی گوشت پخش کنید سپس گوشت را از عرض رول کنید و به مدت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید. در این فاصله سس رولت را آماده کنید؛
4. پس از این مدت، رول گوشت را از یخچال خارج کنید و در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، از هر طرف سرخ کنید سپس سس رولت را به تابه اضافه کنید. درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از این مدت، رولت گوشت را با خلال پسته و زرشک تزیین و سرو کنید.

نکته

* قسمت سر و ریشه پیاز را با چاقو جدا کنید؛ چاقو را زیر لایه اول پوست پیاز قرار دهید و پوست پیاز را تا قسمت پایین پیاز بُرش دهید و جدا کنید. سپس پیاز را رنده کنید و با تنظیف آب اضافی آن را بگیرید.
** در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، خلال پسته و زرشک را بهمدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.


نظر خود را بنویسید

مژده محمدی [ ۱۸ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام مرسی عالی بود فقط دستور سس رولت و نزاشتید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست خوبم ممنون
در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم یک عدد پیاز (نگینی خرد شده) را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. در تابه ای گود حاوی روغن داغ، 3 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس پیازداغ و یک حبه سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید 20 میلی لیتر آب لیموترش تازه و 3 قاشق سوپ خوری زعفران مقداری نمک و دانه فلفل سیاه و 500 میلی لیتر آب جوش را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

- در صورت تمایل می توانید به هنگام سرو، سس را با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]