سالسا معطر با مرغ گریل شده

chicken with salsa.jpg
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 2 ساعت زمان استراحت 14 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سس سالسا طبق دستور داده شده
سینه مرغ (بدون استخوان و اریب ‌نصف‌شده) 2 تکه (500 گرم)
روغن زیتون 2/1 2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل قرمز (پودرشده) 2 قاشق چای‌خوری
سیر (کوبیده‌شده) 1 حبه
مواد لازم برای تهیه سالسا
گوجه‌فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
تره تازه (خردشده) 30 گرم
جعفری تازه (خردشده) 20 گرم
اورگانو تازه (خردشده) 2 قاشق چای‌خوری
سرکه سفید 2/1 1 قاشق سوپ‌خوری
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
سس تند 2/1 قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای سبز (نگینی خردشده) 2/1 عدد
ذرت 4/3 پیمانه

طرز تهیه

1. ابتدا سالسا را آماده کنید؛

2. در ظرفی 4/1 پیمانه از سالسا، نیمی از روغن زیتون، فلفل قرمز و سیر را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در مخلوط بالا قرار دهید تا به آن آغشته شود سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به‌مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا تکه‌های مرغ مزه‌دار شوند. بقیه سالسا را نیز با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید؛

3. گریل را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید؛

4. تکه‌های مرغ را از مواد مرینیت خارج کنید سپس با دستمال حوله‌ای اضافات مواد مرینیت را از آن پاک کنید. با قلم‌موی مخصوص آشپزی، روی هر کدام مقداری روغن بمالید سپس در سینی گریل چرب شده قرار دهید. سینی را به‌مدت 10 تا 14 دقیقه در گریل گرم‌شده، قرار دهید تا خوب بپزند. پس از این مدت، مرغ را از گریل خارج کنید و با بقیه سالسا سرو کنید. 

روش تهیه سالسا

نیمی از گوجه‌فرنگی را به‌همراه تره، جعفری، اورگانو، سرکه، مقداری نمک، فلفل سیاه و سس تند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به‌صورت پوره در بیاید. فلفل دلمه‌ای را اضافه و مخلوط کنید سپس مخلوط را در ظرف دیگری منتقل کنید. ذرت و بقیه گوجه‌فرنگی را به آن اضافه و مخلوط کید. مزه آن را بچشید و در صورت نیاز، مقداری سرکه، نمک، فلفل سیاه و سس اضافه کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]