هوموس

هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانه های لبنانی تهیه می شود. راز خوشمزه شدن هوموس این است که باید به قدر کافی اجازه دهید تا نخود پخته شود.

IMG_2512 (2).jpg

مواد لازم

نخود خیساندن 1 پیمانه (140 گرم)
ماست (بدون چربی) 2 پیمانه (280 گرم)
آب لیمو 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)
سیر 2 حبه (10 گرم)
ارده نیم پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه(160 میلی لیتر)
آب 3 قاشق سوپ‌خوری (42 میلی لیتر)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زیره (پودر شده) قاشق چای خوری

طرز تهیه

1.نخود را از 24 ساعت قبل خیسانده، هنگام مصرف در آبکش ریخته مجدداً به آن مقداری آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و به مدت 4 ساعت بپزید تا کاملاً پخته شود.
2.پس از پخت در آبکش ریخته، سپس در مخلوط کن ریخته و ماست، آب لیمو، سیر، ارده، روغن زیتون، آب، نمک، فلفل و زیره را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود (توجه کنید میزان ارده زیاد نباشد).
3- سپس مخلوط در ظرف موردنظر ریخته شود.
می توانید در هنگام سرو، روی هوموس مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه بریزید.

نکته

نخود
انرژی زا، مناسب برای سیستم گوارشی، برطرف کننده درد سینه و همچنین موثر برای افراد دیابتی.


نظر خود را بنویسید

باران [ ۳۱ تير ۱۳۹۶ ]
وب‌سایت پاسخ
خیلی ممنون
علی [ ۲۴ مهر ۱۳۹۵ ]
پاسخ
بسیار سپاسگذارم از این رسپی کاملتان
اکى [ ۰۹ تير ۱۳۹۵ ]
پاسخ
سلام آیا میتوان از کنسرو نخود استفاده کرد
pegah jalali [ ۳۰ تير ۱۳۹۵ ]
وب‌سایت پاسخ
بله عزیزم
ناهید همدانی [ ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
عزیزم این غذارو درست کردم خوب بود اما باچی شما تزیینش کردید ؟دور چین این غذا چی باشه بهتره؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز برای تزیین این غذا از گشنیز و نخود درسته و ارده و روغن زیتون استفاده میشود.
از چیپس و پیتا و کراکر و چوبشور و انواع برش های نازک هویج و کرفس به عنوان دورچین استفاده میشود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید

[ چاپ ]