دم کردن زعفران

images.jpg

زعفران در تمامی دستورات، ساییده و حل شده در آب است و برای تهیه آن می توانید به دو روش زیر عمل کنید:
1. یک قاشق چای خوری زعفران را در یک استکان ریخته و 3 تا 4 قاشق چای خوری آبِ جوش به آن اضافه کنید، سپس درِ استکان را با نعلبکی بپوشانید و آن را روی بخارِ آب قرار دهید تا دم بکشد.
2. زعفران پودرشده را در یک استکان ریخته و چند تکه یخ روی زعفران قرار دهید. درِ استکان را بگذارید و اجازه دهید تا یخ به تدریج ذوب شود. پس از هفت تا هشت ساعت، رنگ زعفران کاملاً در آب نمایان می شود.

[ چاپ ]