مجله دیجیتال فروردین شماره ۱۳۲

از این پس مجلات سانازسانیا را دیجیتال دریافت کنید

برای کسب اطلاعات بیشتر و دانلود آن به لینک زیر مراجعه نمایید

www.sanazsania.shop 


شماره 132 (فروردین 98) سانازسانیا

این مجله به صورت فایل پی دی اف هست که با خرید آن می توانید فایل را دانلود کنید .

بالاخره زمستان هم رخت بست، با آن همه سوز و سرمای خود نتوانست در برابر زیبایی و طراوت بهار استقامت کند؛ در نهایت قافیه را باخت و جای خود را به بهار سبز و خرم داد. آری بهار آمد، بهار با برگ‌های سبز آمد، بهار با گل‌ها و شکوفه‌های تازه غنچه‌زده آمد. بهار بار دیگر با تمام زیبایی‌هایش آمد تا یک‌بار دیگر تاکید کند که سختی‌ها و مشکلات گذرا هستند.
بهار آمد تا به ما نشان دهد «پایان شب سیه سفید است» در نظام طبیعت هم مصداق دارد، چراکه ثابت کرده صدای سوز و زمهریر کولاک می‌تواند با نغمه دلنشین بلبل‌ها و سرود دسته‌جمعی چکاوک‌ها جایگزین شود؛ فقط باید صبر پیشه کرد. اما بهاری که از آن صحبت می‌کنیم قطعاً برای ما ایرانی‌ها سرسبزتر، دلنشین‌تر، لذت‌بخش‌تر و زیباتر از هر بهار دیگری است، چراکه آغاز آن همزمان است با برپایی جشن نوروز و تحویل سال جدید.
لطف این بهار دل‌انگیز شامل حال «سانازسانیا» هم شده است. برای اینکه از قدم‌های بهار جا نمانیم، همگام با او پیش رفته‌ایم تا لذت آشپزی بهاری و طعم هوس‌انگیز خوراک‌های ویژه نوروزی را به مخاطبان خود هدیه کنیم؛ لذا این شماره از ماهنامه که ادامه شماره پیش است، را با عنوان ویژه‌نامه نوروزی (2) منتشر کردیم تا علاوه بر آموزش شیرینی‌ها و کوکی‌های مناسب سفره عید که در ویژه‌نامه (1) ارایه کردیم، بتوانیم آموزش خوراک‌های ویژه میهمانی‌های نوروز را هم پوشش دهیم. از آنجایی‌که در ایام نوروز میهمانی‌های خانوادگی بسیار زیاد اتفاق می‌افتد، علاوه بر آموزش خوراک‌های خاص برای دورهمی‌های نوروزی، پرونده‌ای از فینگرفودهای خوشمزه و عالی را برایتان در نظر گرفتیم تا میهمانان‌تان را حسابی غافلگیر کنید.
همچنین به‌دلیل حضور و نقش پُررنگ ماهی در نوروز، آشپزی با غذای پُرخاصیت را نه‌تنها فراموش نکردیم، بلکه برای خاص‌تر شدن طعم‌ آن، چند نمونه چاشنی و دیپ‌ پُرطرفدار و بی‌نظیر را هم آموزش داده‌ایم که قطعاً سرو ماهی با این چاشنی‌ها، مزه متفاوت‌تری را برایتان به یادگار خواهد گذاشت.
در پایان نیز پرونده‌ای برای پیک‌نیک و غذاهای مناسب «سیزده به در» ارایه داده‌ایم تا ثابت کرده باشیم تا پایان نوروز در کنار شما هستیم. علاوه بر این‌ها، برای آن دسته از افرادی که نگران رژیم غذایی خود در این ایام هستند، نیز مقاله‌ای بر اساس گفته‌های کارشناسان تغذیه منتشر کرده‌ایم که خواندن آن خالی از لطف نخواهد بود.
نوروزتان مبارک

فهرست

  • آداب و معاشرت در نوروز
  • توپی ریزوتو
  • بروسکتای گوجه فرنگی
  • توپی ماهی
  • گوژنز ماهی
  • رول سالمون
  • کرپ ریکوتا
  • کرپ سالمون دودی
  • تست گواکامل و سالمون
  • میگوهای مزه دارشده
  • بال مرغ کنجدی
  • رول سوشی کنجدی
  • ماهی‌خورهای حرفه‌ای بخوانند
  • خوراک سالمون بخارپز
  • قزل آلای دودی
  • تیلاپیای کبابی با سس کیوی
  • فیله ماهی در سس گوجه
  • ماهی کنجدی
  • رولت ماهی
  • استیک ماهی
  • ماهی کاغذی
  • راگوی ماهی
  • سبزی پلو با ماهی
  • سس‌ها چه نقشی در غذا دارند؟!
  • چاشنی خامه ترش
  • چاشنی پستوی کدوسبز
  • چاشنی تُند بادام‌هندی
  • چاشنی سس پنیر
  • پیکو دی‌گالو
  • دیپ حُمص کنجدی
  • دیپ اسفناج و آرتیشو
  • دیپ سس اَرده
  • شبت پلوی شب عید
  • رشته پلو با ماهیچه
  • پلو مخلوط
  • مرصع پلو
  • موتنجون
  • مرغ شکم‌­پُر
  • قارچ استراگانف
  • خوراک گولاش (مجارستان)
  • ماهیچه
  • شیشلیک آسیایی
  • برنج سرخ شده
  • میگو پلو
  • مرغ کیفی
  • مرغ هندی
  • ران مرغ شیرین
  • تناسب اندام در نوروز
  • مراسم اختتامیه
  • پیک‌نیک را با غذای سرد تجربه کنید
  • ساندویچ بادنجان گریل شده
  • آش دوغا
  • آش رشته
  • کباب کوبیده
  • جوجه کباب
  • شربت سکنجبین
  • کیک فندقی
  • نوروز ایرانی چه تفاوتی با نوروز دیگر کشورها دارد؟
  • بستنی سرخ شده
  • پارافیت انبه و ریکوتا
  • پان اسپانیایی
  • براونی پنیری
  • پارافه آیس کافی
  • دسر بومانچیز
  • بانوفی پای
  • تیرامیسو
  • تارتلت کاستارد شکلات
  • فوت‌وفن‌های آشپزی

[ چاپ ]