آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شماره ۹۳

 ازغذاهای مختلف سفره های رنگین شب یلدا تا کوکی های ویژه کریسمس، از ادویه های جنوبی تا غذاهای مدرن و سنتی، از نوبرانه ی به تا مطلب مفید تغذیه و حرفهای خودمانی فلامک جنیدی درباره آشپزی ... مجله 93 سانازسانیا را بخوانید

  • عنوان شماره صفحه
  • اتفاقات خوب ساناز سانیا ۲۰
  • هزینه های یک شب خاطره انگیز ۲۴
  • به یعنی بهترین ۲۶
  • مربای پرتقال درسته ۳۰
  • پن کیک دارچین با جو پرک ۳۱
  • اسکرامبلداگ وافل ۳۲
  • وافل با میوه های عسلی ۳۳
  • بوی خوش قهوه از چهارراه کالج تا میدان فردوسی ۳۸
  • طعم شکلات های دست ساز مادرم ۳۹
  • اسپایسی کافی ۳۹
  • مارشمالو هات چاکلت ۳۹
  • بیسکوییت ویترای ۴۱
  • کیک پرتقال و کارامل (بدون فر) ۴۳
  • استیک سوئیسی ۴۴
  • اسلایس شکلات ۴۵
  • سمبوسه یونانی ۴۸
  • توئیست زیتون با دیپ گوجه فرنگی ۵۰
  • رولان ۵۲
  • بیف پات پای ۵۳
  • گراتن پاییزی ۵۴
  • مرغ شکم پر با به و انار ۵۷
  • قلیه کدو ۵۸
  • پیتزا مینیاتوری میگو ۵۹
  • ماهی پلو ۵۹
  • خورش به قرمه ۶۱
  • دلمه به ۶۱
  • ترین ماهی ۶۲
  • گفت و گو با فلامک جنیدی ۶۴
  • تیلاپیا با سس تارتار ۶۵
  • رول سالمون پنیری ۶۷
  • شاه میگو با سس فندق ۶۷
  • ترشی مخلوط زیتون ۶۸
  • ترشی گل کلم و پیاز قرمز ۶۸
  • وقتی ادویه های مهاجر، تبعه جنوب شدند ۶۹
  • آش آبادانی ۷۰
  • یتیمک ۷۱
  • پوکورا ۷۲
  • للک مجلسی ۷۳
  • دو قوس ماهی ۷۵
  • مختصر و مفید درباره جگر ۷۸
  • جگر ناردونی ۸۰
  • خوراک کاری جگر ۸۱
  • خوراک سیب و به ۸۲
  • خوراک بوقلمون و گل کلم ۸۳
  • کیک کریسمس ۸۷
  • فروماژ پرالین موکا ۸۸
  • کیک رد ولوت رشد ۹۰
  • تکنیک های شیرینی پزی و فوت و فن های آشپزی ۹۲
  • موس شکلات اناری ۹۴