آشپزی بدون عشق معنا ندارد

| دنیای خوردنی ها | صفحه 4

00.png

انار، صد دانه یاقوت

انسان همیشه منتظر معجزهایی از پروردگارش بوده، غافل از اینکه زندگی سراسر معجزه است و خداوند در هر فصلی از سال میوه های متناسب با آن فصل را آفریده تا آدمی بر اساس نیازهای جسمی خود از آنها استفاده کند. یکی از این معجزاتی که در فصل پاییز بسیار در دسترس می باشد، انار این میوه بهشتی است. محققان بر این باورند که از این جهت در پاییز به ...

۰۳ دى ۱۳۹۳ ادامه
a91469c9726230a40b37d1fcf1b9e3eb.jpg

چیز کیک دسری خوشمزه و متفاوت

چیز کیک یا کیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع یک نوع شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است. لایه رویی، معمولا  ضخیم تر ولی نرم تر بوده و از یک لایه پنیر تازه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین آن نیز معمولا از یک نوع بیسکویت ترد مانند دایجستیو یا کیک تشکیل می شود. تفاوت عمده کیک پنیرهای دنیا در نوع پنیری است که استفاده ...

۲۳ آذر ۱۳۹۳ ادامه
a1beece19e627be0977fb20d1b4d2525.jpg

ماهی، از تور تا تنور ( فریزر کردن و یخ زدایی)

هر ماده غذایی بعد از ورود به آشپزخانه باید به محلی مناسب منتقل و در آنجا نگهداری شود. مواد غذایی قبل از فریز شدن باید به طور مناسب بسته بندی شوند تا عطر و طعم، رطوبت، رنگ طبیعی و ارزش غذایی خود را از دست ندهند و سرمای فریزر و خشکی محیط آن موجب خراب شدن مواد غذایی نشود. ماهی نیز به دلیل برخورداری از بافتی نرم و حساس، از مواد غذایی بسیار خاص است که ...

۲۳ آذر ۱۳۹۳ ادامه
118f8724f6f75586b70e8c29a569b7ef.jpg

چاشنی ها، ادویه و سبزیجات

آشپزی یک هنر است. اینکه چه موادی را در چه زمانی و  به  چه میزانی به غذا اضافه نماییم، نکته بسیار ظریفی است که می تواند تاثیر بسزایی در طعم غذای ما داشته باشد. ادویه و سبزیجات هر دو طعم دهنده غذا هستند و می توانند طعم طبیعی غذا را اضافه نمایند. در مقام مقایسه ادویه ها، دارای طعم قوی تر و طولانی اثر تر از سبزیجات هستند. زیرا ادویه ها ...

۲۴ آبان ۱۳۹۳ ادامه
c82f45ec614de12dd586c476fa304216.jpg

پاستا، سوغات مارکوپولو یا...؟

تاریخچه پاستا به تاریخ کشت گندم باز می گردد. گندم حداقل 10000 سال است که کشت می شود و جالب است بدانید که در آن روزگار، نوعی پاستا در خاورمیانه استفاده می شده است. افسانه ای می گوید مارکوپولو پاستا را از چین به ایتالیا آورده است؛ اما درواقع رومیان باستان هزار سال پیش از مارکوپولو، پاستا می خورده اند. پاستا تا مدتها، غذای لوکسی به شمار می آمد و فقط ...

۲۳ آبان ۱۳۹۳ ادامه
7dc64f44aa18e3ef13e79cabfff153db.jpg

هنر طبخ خمیر پیتزای خانگی

هیچ چیز، در پخت پیتزا جای خمیر پیتزای خانگی را نمیگیرد. هیجان انتخاب آرد مناسب تا ورزدادن و رول کردن آهنگین خمیر و رضایت حاصل از تهیه خمیر خوب، همه اینها پاداش تصمیم شما برای تهیه یک خمیر خانگی است.  پس  برای داشتن یک خمیر پیتزای خوشمزه خانگی موارد زیررا مد نظر قرار دهید.نکات تهیه خمیر پیتزا: • آبی که از آن، برای تهیه خمیر استفاده ...

۱۹ آبان ۱۳۹۳ ادامه