آشپزی بدون عشق معنا ندارد

| دنیای خوردنی ها | صفحه 3

15867index.jpg

گوشت سالم

گوشت از جمله مواد غذایی است که سریع فاسد می شود و سرعت و شدت فاسد شدن آن بستگی به گرما، هوای مرطوب و آلودگی گوشت دارد، بنابراین بهترین وسیله نگهداری انواع گوشت، سرما است. به هیچ وجه نباید از حرارت یا آب گرم برای ذوب کردن گوشت منجمد استفاده کرد، بلکه باید برای خارج کردن گوشت از حالت یخ زده آن را شب قبل در یخچال بگذارند. در این مطلب سعی داریم ...

۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ادامه
انتخاب ماهی.jpg

آشنایی با روش های پخت انواع ماهی

ماهی یک غذای کامل و مناسبی است و از نظر خصوصیات تغذیه ای نسبت به سایر گوشت‌ها برتری‌های ویژه‌ای دارد. امروزه مردم به دلیل درک ارزش غذایی این موجود دریایی سعی می‌کنند آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند. اما چیزی که در این میان بسیار حائز اهمیت است، آگاهی از نحوه صحیح آماده کردن و طبخ ماهی است که آن را دلپذیرتر می‌کند. قبل از اقدام به تهیه غذا با ماهی ...

۲۳ اسفند ۱۳۹۳ ادامه
keyke-2.jpg

کروچ کروچ، خرت خرت

کوکی، کراکر یا بیسکوییت، محصولی کوچک از خانواده نان و معمولاً بر پایه آرد است. کلمه بیسکوییت (biscuit) از ترکیب دو کلمه bis به معنی دوباره و cuit به معنی پخته شده، تشکیل شده است. برخی بیسکوییت ها در فرِ داغ برای زمان کوتاهی برشته می شوند سپس از فر خارج شده و به فر ِسرد انتقال داده می شوند تا خشک و قابل نگهداری در هوای آزاد باشند؛ برخی دیگر از ...

۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ادامه
7c15f2d57288fa0149420c0924860b0c.jpg

روش صحیح دم کردن چای سیاه

مصرف چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا و در بسیاری از کشورهای آفریقایی متداول است . چینی ها آن را چای سرخ می نامند زیرا مایع حاصل از دم کردن آن سرخ رنگ است . برای دم کردن چای سیاه، ابتدا مقداری چای خشک داخل قوری ریخته و آب جوش را روی آن بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دم بکشد و رنگدانه ها از برگه ها جدا و وارد آب شوند. زمان دم کشیدن چای، بسته به نوع ...

۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ادامه
1984144b1eb4b71e208fb87a93032fa6.jpg

هو م م م م .... شکلات

از همان زمان کودکی که برای کاکائوهای خمیردندانی در کلاس درس، با بغل دستیمان دعوا میکردیم و منتظر بودیم تا زنگ تفریح بخورد و با سرعت به حیاط برویم تا ساندویچ شکلاتی را که مادرمان برای ما در کیف گذاشته بود بخوریم، تا همین امروزه که با بلند شدن از خواب، تکه شکلاتی در دهان خود میگذاریم و با عجله به سر کار میرویم و هنگام برگشت نیز برای گرفتن جانی ...

۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ادامه
350ce668a86d1b5b299354ee6cfa58cb (1).jpg

قارچ ها و خواص باور نکردنی آنها

قارچ ها دسته ای از مواد غذایی هستند که در دسته سبزیجات قرار دارند اما به دلیل خواص بیشمار موجود در آنها می توان قارچ ها را در گروه گوشت ها، حبوبات و یا غلات نیز قرار داد. از قارچ ها به دلیل نوع بافتی که دارند می توان در بسیاری از غذاهای سرد و گرم، چه به صورت خام و یا بصورت پخته استفاده نمود. قارچ ها به دو دسته خوراکی و دارویی تقسیم بندی می شوند ...

۰۴ اسفند ۱۳۹۳ ادامه