آشپزی بدون عشق معنا ندارد

| دنیای خوردنی ها | صفحه 2

حلوای-عربی.jpg

نکات تهیه حلوا

حلوا یکی از دسرهای سنتی است که در ایران و برخی کشورهای مسلمان طبخ میشود. این دسر رایج انواع گوناگونی دارد و با مواد متفاوتی تهیه میشود، اما پایه و اساس بیشتر حلواها از موادی مانند آرد، شکر و روغن تشکیل شده است. برای تهیه حلوا و مواد اولیه آن، لازم است نکاتی را مدنظر قرار داده و رعایت کنید که در ادامه به توضیح آنها می‌پردازیم. آرد ...

۱۰ آذر ۱۳۹۴ ادامه
ترشی-هفت-بیجار.jpg

راز و رمزهای ترشی و شور

بی شک یکی از هنرهای آشپزی در تهیه شور و ترشی نهفته است. ترشی و شور از چاشنی هایی است که همواره در سفره های زمستانی حضور دارند و به دلیل استفاده از سبزیجات و میوه های مختلف غیرفصلی، محبوبیت خاصی در بین ایرانیها دارند. استفاده از سرکه در تهیه ترشی و شور، با تغییر PH از میکرواورگانیسم جلوگیری میکند و مدت زمان نگهداری مواد را افزایش میدهد. فصل پاییز ...

۱۶ آبان ۱۳۹۴ ادامه
CheeseAssortment1.jpg

چه کسی پنیر مرا برداشت!

پنیر و یک دنیا قابلیت پنیرهای زیادی در سراسر جهان تولید میشود که هیچ کدام با هم شبیه نیستند؛ یکی طعم و بافتی ملایم دارد و دیگری طعمی تند، یکی هم دارای بافتی سفت است که باید رنده شود و آن یکی هم آنقدر ترد و نرم است که آدم را یاد قایم باشک های تام و جری میاندازد. پنیر است و یک دنیا حرف! هر کدام از آنها برای خود حرفی دارند؛ هر ...

۱۸ مهر ۱۳۹۴ ادامه
بروکلی.jpg

کلم بروکلی

بروکلی از خانواده کلم است و می‌توان آن را سردسته سبزیجات سالم دانست. فواید بروکلی آنقدر زیاد است که متخصصان توصیه می‌کنند، به‌صورت روزانه، در انواع سالادها و غذاها، از آن بهره ببرید. خواص کلم بروکلی در تقویت سیستم‌های عصبی، ایمنی، بینایی و قلبی - عروقی نقش دارد و علاوه بر استحکام استخوان‌ها مانع از افزایش فشار خون می‌شود. ...

۲۲ شهريور ۱۳۹۴ ادامه
باور غلط.jpg

اصلاح باورهای غلط در مواد غذایی

با بالاگرفتن تبِ مصرف غذاهای سالم، گاه آنچه را بی‌اندازه دوست داریم از جلوی چشم دور می‌کنیم تا هوس خوردن آن‌ها به سرمان نزند. بدین شکل، هم خود را از خوردن آن محروم می‌کنیم، هم هوس‌هایی را در دل می‌کشیم که می‌توانند خوشحالی و آرامش اعصاب را به‌همراه بیاورند. در زیر مثال‌هایی ذکر ‌شده‌اند که به دلیل باور غلط عمومی، گاه از خوردن آن‌ها انصراف ...

۲۱ شهريور ۱۳۹۴ ادامه
Avocado-Half-Cut.jpg

۵ ماده غذایی که نباید در یخچال نگه‌داری کرد

معمولاً به دلیل کمبود وقت در تقسیم بندی مواد غذایی یا به دلیل باورهای غلطی که در مورد لوازم برقی وجود دارد، بسیاری از مواد را بدون توجه به نوع آنها و مواد تشکیل دهنده شان، داخل یخچال قرار میدهیم. یخچال، دارای فضای مرطوب و خنک است، اما بسیاری از مواد برای نگهداری به این فضا نیاز ندارند و قرارگرفتن آنها در چنین محیطی سبب بیات، خشک و خراب شدن آنها ...

۲۱ شهريور ۱۳۹۴ ادامه