آشپزی بدون عشق معنا ندارد

و اما آجیل شب یلدا ۲۵ آذر ۱۳۹۴

6386_608.jpg





از هر چه بگذریم، از آجیل شب یلدا نمیتوانیم بگذریم. صحبت و گپ و گفت در شبی طولانی، بدون حضور آجیل شاید کمی کسل کننده باشد. از این رو، سری به ظرف آجیل شب یلدا میزنیم.

آجیل خشک بخورید

امروزه متاسفانه آجیل های مرسوم بسیار شور هستند و بهتر است به ویژه در این فصل، از آجیل های شیرین که حاوی مویز، توت و انجیر خشک هستند، بیشتر استفاده شود.

پوست مغزها را زود نگیرید

توصیه میشود مغزها را با پوست تهیه کنیم و در زمان مصرف، به اندازه مورد نیاز، آنها را از پوست اصلی و سختشان خارج کنیم تا خاصیت خود را از دست ندهند چرا که ماندگاری آنها در مجاورت هوا کوتاه است و به علت واکنش هایی، خواص خود را از دست میدهند.
مغزهای مانده (به ویژه گردو و فندق) چربی پس میدهند، کدر هستند و شاید بوی تندی بدهند. در هر صورت استفاده از آجیل در شب یلدا، لازم و ضروری است چون سیستم دفاعی بدن را ایمن میکند.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید