آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ساناز مینایی

sanaz-minaii1.jpg
Print چاپ

دکتر ساناز مینایی

دکتر ساناز مینایی با بیش از ۳۷ سال سابقه و تدوین کننده اولین استاندارد آموزشی برای سازمان فنی و حرفه ای و دارنده اولین و مجهزترین آموزشگاه آشپزی در ایران همواره در ارائه آموزش‌های آشپزی، شیرینی‌پزی و هتل‌داری پیشرو بوده است و موسس بزرگ‌ترین مجموعه‌ آموزش آشپزی در ایران محسوب میشود که توانسته در جهت بهبود فرهنگ تغذیه و هر چه حرفه‌ای‌تر شدن صنایع و کسب‌وکارهای مرتبط با غذا و تغذیه، فعالیت خود را گسترش داده و نیازهای جامعه هدف خود را به خوبی مرتفع سازد همچنین در سال 1362 اولین کتاب خود را به نام سبزیجات و میوه آرایی منتشر نمود همچنین 27 عنوان کتاب آشپزی خود را منتشر نموده و پس از آن دکتر ساناز مینایی به همراه فرزندان خود خانم ها ساناز شریفی و سانیا شریفی که برگزیده جشنواره نخبگان کشوری می باشند3 سری دانشنامه غذای ایران با نام های نکته ها و تکنیک‌های آشپزی و دیگری از خورشخانه ایران باستان تا آشپزخانه هر استان را به چاپ رسانیده اند و بر آن هستند تا با تکیه بر فناوری، نوآوری و سرمایه‌های انسانیِ شایسته، از طریق مهارت‌آموزی و مشاوره، اشتغال‌زایی و سبک زندگی سالم را در جامعه ترویج دهد.

مجموعه ساناز سانیا با مدیریت دکتر سانازمینایی ماموریت دارد تا با خلق لذت در زندگی، هنر والای آشپزی ناب و آداب پذیرایی متمایز را پالایش و ابداع نموده و آنرا گسترش دهد.

همچنین با چشم اندازی وسیع سعی دارد تا به عنوان مرجع آشپزی و آداب پذیرایی در ایران با تکیه بر دانش و مهارت، هدف خود را کسب جایگاه موسسه ای پیشتاز در خاورمیانه قرار دهد و در جهت نیل به این هدف مفتخر به انجام فعالیت هایی همچون:

. 1357 نهادینه کردن اصول صحیح آشپزی در خوراک های ایرانی، فرنگی و آداب پذیرایی

. 1362 تاسیس اولین آموزشگاه آشپزی و شیرینی در ایران

. دارنده مجوز نشر کتاب و ماهنامه و به دنبال آن از سالهای 79-1362 انتشار 27 عنوان کتاب آشپزی، شیرینی پزی، نان، تزیینات کیک و سفره آرایی و ...........

. 69-70 تاسیس و تدوین استانداردهای سازمان فنی و حرفه ای کل کشور

. اخذ اولین مجوز آموزشگاه شیرینی‌پزی و آشپزی (1370) و مدیریت خانواده / 1371 (از سازمان فنی حرفه‌ای)

. اخذ مجوزهای تأسیس برای آموزشگاه های عالی غیر انتفاعی در زمینه شناخت و پخت انواع شیرینی و غذا (از سوی وزارت فرهنگ و آموزشی) / 1374

. استاد و مدرس برگزیده از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کل کشور و ارتقاء سطح کیفی آموزش هنر آشپزی در سراسر ایران

. طراح آزمون‌ها و سوالات ارزیابی برای آزمون‌های مربیگری و امتیازدهی دانش پژوهان سازمان فنی حرفه‌ای

. ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات در آموزشگاه و انتشارات، دریافت مجوز مجتمع فرهنگی هنری آموزشی جهت توسعه فعالیت‌ها

برنامه های تلویزیونی

. اجرا کننده اولین برنامه آشپزی در صدا و سیما ایران به نام برنامه صبحگاهی که با استقبال بی سابقه مردم مواجه شد که این استقبال منجر به تکرار بعد ازظهر (تصویر زندگی) و تهیه 7 DVD آموزشی در مورد تاریخچه و تمدن ایران در زمینه غذا .

. تهیه و اجرای برنامه های کانال آفتاب و برنامه های برون مرزی

. تولید، اجرا و تکثیر DVD آموزشی عام‌المنفعه با سفارت ایتالیا (دارای تأییدیه وزارت ارشاد) که کل درآمد حاصله، وقف خیریه محک (موسسه حمایت از کودکان سرطانی) شد / 1388

. کارشناس برنامه تلوزیون دست پخت خودمانی در سال 1394

نشر کتاب و دایره المعارف

. اخذ مجوز نشر از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی / 1377

. 1386 فرزندان ساناز مینایی به نام ساناز و سانیا شریفی به همکاری با موسسه پرداختند و با کسب اولین مجوز تخصص آشپزی از وزارت فرهنگ و ارشاد اقدام به چاپ ماهنامه‌ای پر محتوا و پرتیراژ نمودند و همچنین به تدوین و چاپ مجموعه دایره المعارف خوراک های ایران از ایران باستان تا خورشخانه هر استان به همراه کتاب تکنیک و مهارت که هم اکنون 3 عنوان منتشر شده است، پرداختند.

سایر موارد

. مشاوره، نظارت، مدیریت، آموزش و ارتقا شف ها و مهمانداران در حوزه آداب پذیرایی و برخوردهای تشریفات در تشریفات فرودگاه امام خمینی CIP

. کسب مقام مدیر هیت ریسه کمیسون بازرگانی کانون زنان کارآفرین و بازرگان

. دارنده مجوز دانشگاه علمی و کار بردی و غیر انتفاعی

. داشتن آتلیه تخصصی آشپزی و شیرینی‌پزی و مهمانداری شامل بیش از چندین هزار عکس تخصصی

. ارائه کیترینگ همراه با تهیه جدیدترین فینگرفودهای سنتی و مدرن و ارائه خدمات مستقیم آشپزی

. داور بین المللی المپیاد آلمان Work Skill

. اخذ مجوز تأسیس مجتمع آموزشی فنی و حرفهای- 1386

. کسب مجوزهای تأسیس برای آموزشگاه های عالی غیر انتفاعی در زمینه شناخت و پخت انواع شیرینی و خوراک (از سوی وزارت فرهنگ و آموزش عالی)- 1374

. اخذ تأییدیه سازمان فنی و حرفهای کل کشور مبنی بر استفاده از کتابهای آشپزی و شیرینیپزی به عنوان منبع آموزشی برای مراکز آموزش، آموزشگاهها و مربیان؛ همچنین کسب چهار کد بین المللی برای کتابها

. اخذ مدارک «مدیریت غذا و نوشابه» / «طراحی و تزیین میز هتل» / «مدیریت هتلداری» / «تهیه کباب» / «کافی شاپ» / «تهیه دسر سنتی ایرانی» / «تهیه نان های حجیم و نیمه حجیم» / «پخت خوراک های دریایی» / «Fast Food» / شناسایی دستاوردها و مشارکت های برجسته در کنفرانس بین المللی «خلاقیت و ابتکار» از سال 70-1369 تا سال 1395 از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

. دریافت گواهینامه ممتاز «ارزش گذاری هنر» از هیئت نظارت استان و هیئت نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور 1391-1390بهره مندی از درگاه آموزش مجازی (LMS) learning management system

. کسب مقام اول دوره های نان، آشپزی و شیرینی ازکشور فرانسه، ژاپن و امارات در سالهای 69-70

. عقد تفاهم نامه ای با سازمان آموزش فنی و حرفه ای مبنی بر آموزش و ارتقاء مربیان و آموزشگاه های کل کشور

. ناظر المپاد کشوری غذا در ایران و داور و کارشناس در المپیاد جهانی لایپزیک آلمان (2013)

. یکی از 4 داور جهانی (آمریکا، کره، ایران و فرانسه )در فستیوال جهانی آشپزی در کره

. کسب نشان منتخب جهانی به عنوان اولین و تنها بانو در ترویح و ارتقاء فرهنگ غذایی ایران

. برگزاری 4 روزه فستیوال بین المللی زیتون با حضور اکثر اقوام ایرانی برای معرفی فرهنگ و خوراک، همچنین حضور 17 سفیر از 17 کشور برای آشنایی ایرانیان با فرهنگ و تمدن

خوراک ها ی ملل.

. نظارت و پذیرایی بر دفتر سازمان تشریفات و وزارت امور خارچه در سال ۱۳۸۹

. ناظر و مدیر اجلاس عدم تعهد در سال 1391

. تدوین استانداردهای ۱۷ گانه سرآشپز طلایی در 1391، ثبت اختراع، برگزیده نخبگان و دریافت تایید از سازمان پژوهش و تحقیقات وزارت علوم و در نهایت کد آموزشی از طرح و برنامه ریزی درسی بر روی سایت سازمان فنی و حرفه ای کل کشور

. دریافت تندیس زرین مجمع جهانی نشان منتخب به عنوان اولین و تنها بانوی ایرانی / تهران / 1391

. دریافت گواهینامه ممتاز "ارزش گذاری هنر" از هیئت نظارت استان و هیئت نظارت مرکزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور / 1391-1390

. اخذ عنوان " موسس و مدیر ممتاز آموزشگاههای خصوصی " از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور / 1391-

. اجرای بیش از صدها نمایشگاه و همایش تخصصی غذا

. داور و کارشناس اجرایی سیزدهمین "المپیاد ملی مهارت فنی و حرفه ای" در رشته آشپزی و شیرینی پزی / ایران / 1391

. معرفی آداب پذیرایی, تمدن و فرهنگ خوراک اقوام ایران و آشنایی ایرانیان با آداب و خوراک کشورهای مختلف به عنوان سفیر فرهنگی ایران جهت تعامل با سفیران 27 کشور.

. قرارداد همکاری با آموزش و پرورش جهت آموزش دانش پژوهان کار و دانش

. برگزاری بیش از 15 دوره مسابقه آشپزی برای ترویج آشپزی ایرانی در میان بانوان و اهداء جوایزی نفیس از قبیل مدال طلا، نقره و برنز

. حضور در بیش از 54 نمایشگاه داخلی و خارجی مرتبط با آشپزی

. عضو باشگاه مدیران نابغه

. کسب نشان منتخب جهانی به عنوان اولین وتنها بانو در ترویج و ارتقاء فرهنگ غذایی ایران

. اخذ نشان عالی و طلایی، تندیس کنگره ملی و لوح تقدیر مدیر شایسته ملی در سال 1394

. منتخب انجمن متخصصین ایران

. بانوی نخبه کارآفرین

. بانوی کارآفرین منتخب حزب اعتدال

. منتخب جشنواره پایوران کسب و کار حمایت شده از طرف بنیاد چهره های ماندگار

. بانوی مرجع و برتر آشپزی ایران

. دریافت لوح مدیر شایسته ملی و تندیس زرین مدیریت از معاون وزیر صنعت معدن و تجارت سرکار خانم جلودارزاده

. منتخب به عنوان بانوی مرجع و برتر آشپزی ایران، چهره ماندگار و مدیر شایسته ملی

. تفاهم نامه مشاوره، آموزش و راه اندازی به هتل های ایرانگردی جهانگردی

. تفاهم نامه راه اندازی بخش امور مشترکین و توسعه آن با بیش از 27.000 عضو فعال و در ارتباط متقابل مستمر

. آموزش رایگان در فرهنگسراها به منظور ارتقاء سطح هنرآشپزی و شیرینی پزی

. برگزاری کلاس‌های رایگان برای مشترکین جهت ارتقاء سطح فرهنگی هنرآشپزی و شیرینی‌پزی

. همکاری پویا و مستمر با بخش امور زنان شهرداری تهران به واسطه ارائه برنامه های اشتغال زایی برای بانوان ایرانی

. همکاری پویا و مستمر با رسانه‌ها و مطبوعات سراسری طی 25 سال گذشته از جمله: همکاری با مجله های روزهای زندگی، زن روز، دانستنیها، خانواده سبز، فضیلت خانواده، جوانان و ...

. طراحی سیستم تلفنی امداد هنر جهت پاسخگویی به سوالات مخاطبین در 12 ساعت از شبانه روز

. برنامه مشاوره و آموزش به دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی

دوره ها و مدارک

· اخذ مدرک آشپزی ICCA از دبی

· اخذ مدرک دکترای مدیریت کسب و کار از دانشگاه لیبرتی آمریکا/1394

· اخذ مدرک M.B.A با رتبه ممتاز در کار

· دارای بیش از 30 مدرک در زمینه خوراک و نوشیدنی از سازمان فنی و حرفه ای کل کشور

· دارای گواهینامه "استاد شیرینی پزی" / سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور/ 1368

· دارای گواهینامه "استاد آشپزی"/ سازمان آموزش فنی و حرفه ای/ 1368

· دارای مدرک در شناسایی دستاورد ها و مشارکت های برجسته در کنفرانس بین المللی "خلاقیت و ابتکار"/ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور/ تهران / 1387 دیپلم آشپزی و شیرینی ICCA از دبی

· اخذ مدرک Cordon Bleu از لندن

·